Pachete găzduire cPanel
Descriere generală
Prin această interfață, puteți ajusta setările PHP. Din meniul derulant, alegeți numele domeniului pentru care vreți să faceți modificări. Selectați dacă doriți ca setările să se aplice la toate domeniile gestionate în cPanel. După ce ați făcut selecția, vor apărea opțiunile pentru modificarea setărilor PHP.
Modul de bază
Secțiunea Mod de bază a interfeței încarcă valorile directivelor din fișierul php.ini al domeniului sau al directorului principal selectat. Efectuați modificările dorite, apoi faceți clic pe Aplicare. Sistemul salvează modificările în fișierul php.ini, în fișierul user.ini și în fișierul .htaccess.
Dintre aceste directive, următoarele modificări pot fi importante dacă dimensiunea fișierelor pe care doriți să le încărcați depășește valorile implicite. Aceasta este o situație frecventă și poate fi rezolvată aici:
- memory_limit
- post_max_size
- upload_max_filesize
Bineînțeles, dacă în continuare vă întâlniți cu erori în mecanismul de încărcare a fișierelor, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență tehnică și vă vom ajuta!
Notă:
- Din motive de securitate, vă recomandăm să utilizați valorile implicite furnizate de cPanel.
- Disponibilitatea directivelor depinde de versiunea PHP. Dacă o directivă nu apare în interfața dvs., înseamnă că versiunea dvs. de PHP nu o acceptă.
- Sistemul va scrie o directivă într-un fișier .ini sau .htaccess numai dacă fișierul respectiv acceptă directiva respectivă. Fișierele php.ini, .user.ini și .htaccess nu sunt neapărat aceleași.
Modul editor
Selectați din meniu locația pe care doriți să o configurați. De asemenea, puteți edita directorul de domiciliu al unui cont de utilizator și directorul rădăcină al unui domeniu. Dacă doriți ca modificările pe care le faceți să apară pe orice site sub acel utilizator cPanel, editați directorul de origine. Dacă doriți ca modificările să se aplice doar unui anumit domeniu, editați în schimb directorul rădăcină. Politicile PHP sunt afișate după selecție.
Avertisment:
- Trebuie să fiți extrem de atent atunci când faceți modificări în această interfață. Erorile pot avea ca rezultat scripturi PHP nefuncționale. Numai utilizatorii avansați ar trebui să utilizeze această interfață.
- Următoarele cuvinte sunt restricționate și nu pot fi utilizate ca directive: null, yes, no, true, false, on, off și none. Directivele nu pot conține următoarele caractere speciale: ?{}|&&~![()^”
- Următoarele valori setează valoarea directivei la „”: null, off, no și false.
- Următoarele valori stabilesc valoarea directivei la 1: on, yes și true.
Secțiunea „Edit Mode” a interfeței încarcă conținutul fișierului php.ini pentru domeniul selectat, dacă acesta există. În cazul în care fișierul php.ini nu există, interfața încarcă un editor gol, astfel încât să puteți crea propriul dvs. fișier. Efectuați modificările dorite și faceți clic pe Save (Salvare).
Sistemul salvează modificările atât în fișierul php.ini din secțiunea Path a interfeței, cât și în fișierul .user.ini. De asemenea, sistemul salvează aceste modificări în fișierul .htaccess.
De exemplu, dacă schimbați versiunea PHP de la PHP 5 la PHP 7, sistemul nu va citi modificările de configurare. Pentru a remedia problema, va trebui să editați și să salvați din nou configurația PHP în interfață. Sistemul va încărca apoi corect directivele .htaccess.
Notă: Sistemul va scrie o directivă într-un fișier .ini sau .htaccess numai dacă fișierul respectiv acceptă directiva. Fișierele php.ini, .user.ini și .htaccess nu sunt neapărat aceleași.